Home Kalender Details - Workshop Community Mapping - SoCrowd

Coöperaties & Commons

commons bannervierkant4

Coöperaties & Duurzaamheid

duur

Coöperaties & Crowdfunding

crowdfundingwebbanner1klein

Kalender

Evenement 

Titel:
Workshop Community Mapping - SoCrowd
Wanneer:
17.10.17
Waar:
NEST - Gent
Categorie:
Andere

Omschrijving

Hoezo Community Mapping?
Crowdfunding heeft zich ontwikkeld van een voornamelijk op donatie gebaseerd concept, vooral gebruikt in de creatieve sector, tot een manier om startende bedrijven te financieren. Niet-financiële motivaties voor het doen van een crowdfunding campagne worden echter steeds belangrijker. De niet-financiële uitkomsten van een campagne, zoals het betrekken van belanghebbenden bij een project of onderneming en het vinden van ambassadeurs voor jouw merk, wordt steeds meer gezien als een van de belangrijkste voordelen van het doen van een crowdfunding campagne. Crowdfunding wordt om deze reden steeds vaker ook ingezet door gevestigde organisaties en bedrijven (die niet in de eerste plaats geld nodig hebben) als een ´tool´ om hun community te vinden en te betrekken bij hun onderneming.

Niet enkel voor crowdfunders!
Socrowd heeft met 98% één van de hoogste succesratio’s in België. Met die kennis en ervaring biedt Socrowd een workshop Community Mapping aan. Meld je aan voor de workshop als je een idee of project hebt waarmee je jouw omgeving nog mooier, duurzamer of leuker kunt maken. Of als je werkt voor een organisatie met een grote community maar je niet goed weet hoe je je netwerk in kaart kan brengen en je omgeving het beste kan inzetten om je doel te bereiken. De workshop is voor iedereen die zijn netwerk (community) in kaart wil brengen, en zijn (toekomstige) tribe wil inzetten. Dus niet enkel voor projecten die gaan crowdfunden.
Op het einde van de workshop ga je niet alleen naar huis met een nieuw stuk theorie maar vooral met een zeer praktische aanzet om jouw tribe in kaart te brengen en beter te bereiken. You learn from the best, en neemt die ervaring mee voor jouw project.

 

Meer info en inschrijving

 

uitnodiging workshop crowdmapping.a9a5d1c3

Locatie

Locatie:
NEST

Het Coopkracht ICA-kompas

moduleicakompas1

© 2017 Coopkracht vzw