Home Literatuur De coöperatie: evident! maar ook een prioiteit?
De coöperatie: evident! maar ook een prioiteit?
maandag, 12 mei 2014 10:02

febecoop02Gewoontegetrouw zijn verkiezingen de gelegenheid voor belangenvertegenwoordigers om hun lijstje met verzuchtingen aan de politieke partijen over te maken. Gelet op het niet te onderschatten belang van de komende stembusgang die het beleid voor de volgende vijf jaar op alle niveaus zal bepalen, volgde Febecoop, die als missie heeft om de coöperatieve onderneming te verdedigen, te promoten en te ontwikkelen, de omgekeerde weg.

Aan alle democratische politieke partijen vroegen wij naar hun beleidsintenties met betrekking tot coöperatieve ontwikkeling om die te vergelijken met onze eigen verwachtingen. Het resultaat vind je in onze brochure:

“De coöperatie: evident! Maar ook een prioriteit?”

Zoals het hoort in een democratie, zeker binnen een coöperatieve geest, hebben wij enkel een grondige analyse gemaakt. Aan de lezer om een finaal oordeel te vellen!

 

febecooplogoDeze brochure is een uitgave van Febecoop. Op eenvoudig verzoek bezorgen wij graag de papieren versie van deze brochure.

Febecoop, Barricadenplein 1, 1000 Brussel, tel 02 500 53 14, Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Meer informatie op www.febecoop.be.

 


 

Nieuwe leden 2017

Het Coopkracht ICA-kompas

moduleicakompas1

© 2017 Coopkracht vzw