Home Wist je dat ... ?
Wist je dat ...?
  • ica-infoHet Coopkracht ICA-kompas is geschikt voor iedereen die met de ICA-principes wil werken en coöperatief ondernemen sterker wil verankeren in zijn bedrijfsvoering. Dus niet alleen voor coöperaties. Ook andere organisaties en ondernemingsvormen kunnen het kompas gebruiken om coöperatiever te werken.

 

  • Heb je een coöperatief business idee en ben je nog niet opgestart onder een coöperatieve vennootschapsvorm, dan kan je het Coopkracht ICA-kompas nog steeds toepassen. Registreer je dan als individu. Gebruik, waar nodig, voorlopige gegevens betreffende rechtsvorm, jaar van oprichting, ondernemingsnummer, omzet, VTE's en aantal vennoten.

 

  • Heb je er al eens aan gedacht om te verkennen of een groep stakeholders (bv. leden van de Raad van Bestuur, van het directieteam, van een bepaalde afdeling) verschillende percepties hebben over hoe jouw organisatie met de ICA-principes omgaat? Of wil je als leerkracht/docent eens samen met een groep studenten de coöperatieve principes beter leren kennen door een bestaande of fictieve coöperatie onder de loep te nemen? Dan biedt het Coopkracht ICA-kompas je de mogelijkheid om samen met een groep mensen de Self-Scan te doen. Hiervoor werk je best met een groepsoefening, die bestaat uit een groepsleider en groepsleden. Meer details worden gegeven bij de registratieprocedure.

 

Ga hier meteen aan de slag.

lancering3

 

 

Het Coopkracht ICA-kompas

moduleicakompas1

© 2017 Coopkracht vzw